به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سید محمد موسوی عصر سه شنبه در حاشیه مراسم افتتاحیه پانزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم دانشگاه پیامنور در زنجان، مسائل بودجهای و مالی را بخشی از مشکلات موجود بر سر راه فعالیتهای فرهنگی عنوان کرد و افزود: بخشی از این موانع نیز مربوط به هجمههایی است که از خارج از مرزها متوجه حوزه فرهنگ جامعه میشود که بودجههای تخصیصی به مسائل فرهنگی در برابر این هجمههای وسیع، بسیار ناچیز است.
وی با بیان اینکه به نظر میرسد امروزه از قرآن بهعنوان سپر بلا استفاده میشود، بیان کرد: این در حالیست که باید با تلاش و سرمایهگذاری گسترده، هم قرآن را از مهجوریت در آوریم و هم خود را از وضعیت انفعالی به موضع فعال برسانیم.
موسوی افزود: بدیهی است که با تکیه بر قرآن، نه تنها مغلوب فرهنگهای دیگر نمیشویم، بلکه حرفهایی نیز برای گفتن در برابر سایر فرهنگها خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان با اشاره به اختصاص بودجه بسیار ناچیز به فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه پیامنور ادامه داد: بهطور کلی تلاش بر این است که بتوانیم امکانات ملی را در جهت تقویت و گسترش فعالیتهای فرهنگی بهکار بگیریم.
موسوی با اشاره به تشکیل معاونت فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه پیامنور افزود در راستای توجه به فعالیتهای فرهنگی و نامگذاری دهه پیشرو با عنوان دهه توسعه و عدالت، تاکنون گامهای سهگانه اصلاح الگوی مصرف، کار مضاعف، همت مضاعف و همچنین گام جهاداقتصادی در دانشگاه پیامنور مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: جهاداقتصادی دانشگاه پیامنور در سالجاری در راستای اهداف فرهنگی صورت خواهد گرفت و به مسائلی از قبیل حجاب، عفاف، پوشش و تقویت بنیههای فرهنگی دانشگاه، معطوف خواهد شد.
موسوی بیان کرد: باید توجه داشت که فعالیتهای فرهنگی، جنبهای تدریجی دارد و ممکن است در کوتاهمدت آنگونه که باید اثرات خود را نشان ندهد اما آنچه در این میان از اهمیت بالایی برخوردار است، این است که ما مسلمانان، قرآن را منبع هویتبخش خود میدانیم و بدیهی است اگر قرآن را در مهجوریت قرار دهیم، هویت خود را از دست خواهیم داد و انسانی بیهویت خواهیم بود.
نظر شما